Contact

"De beste logistieke investering die ik ooit gedaan heb.

Speel video
100%
Gast - tevredenheid
100%
Meer tijd
100%
Gebruiks- vriendelijk
100%
Service excellence

Annoncer is het ‘bindmiddel ‘tussen gast, keuken en bediening

Annoncer is ‘s werelds eerste keuken management systeem die speciaal is ontwikkeld voor de gastronomie. Via meerdere beeldschermen weet iedereen in het restaurant, van keuken tot bediening wat er per tafel moet gebeuren, en maakt het in één oogopslag duidelijk of gasten allergieën hebben of even naar buiten zijn om te roken. Het zijn dit soort mogelijkheden waarmee Annoncer zich onder andere onderscheidt van alle andere keukensystemen. Wij leveren ook systemen aan de reguliere horeca. Daar wordt het eten geserveerd zodra het op de pas staat. Dat is natuurlijk ondenkbaar bij een restaurant op sterrenniveau. Met Annoncer heb je communicatie zonder geluid. Dat geeft niet alleen rust, ook de ‘flow ’is veel beter. Annoncer is het ‘bindmiddel’ tussen gast, keuken en bediening.

 

Dit wil ook
Dit heeft Index gedaan
Keukenmanagement systeem Annoncer
De vraag van de Librije

Hoe kunnen we onze gasten optimaal bedienen en daarbij zo efficiënt mogelijk samenwerken met elkaar? Hoe gaan we van drukte en onrust in de keuken en op de vloer naar rust?

Ons voorstel: Annoncer

Annoncer is hét keuken management systeem voor de gastronomie. Simpel gezegd is dit een zeer geavanceerd software systeem met beeldschermen, dat het aloude spijkerbord vervangt. Daarnaast integreert Annoncer naadloos met veel externe partners, wat het werken in de keuken nog efficiënter en beter maakt.

Wat heeft Annoncer de Librije opgeleverd?

Bij De Librije (***) in Zwolle kunnen ze al niet meer zonder Annoncer. En zich al helemaal niet meer voorstellen hoe het er  voorheen aan toe ging in het bekende Zwolse sterrenrestaurant. De bediening liep met oortjes in en had een microfoontje voor de mond. Om zo de instructies door te kunnen geven aan de keuken. De gerechten uit te vragen of een gang juist even ‘on hold’ te zetten, zodra een gast ging roken of naar het toilet. Het was één grote hectische kakofonie. Nee, dan nu. Ook op de meest drukke avonden heerst er een bijna serene rust in zowel de keuken als op de restaurantvloer.

Annoncer
Aanpassen per gang
Slimme functionaliteiten

Beeldschermen in de keuken zijn niet nieuw. Maar Annoncer voegt er functionaliteiten aan toe die dat wel zijn. Je kunt je totale mise-en-place op orde houden. Het systeem bevat de nodige slimmigheden. Hier bij De Librije wordt bijvoorbeeld automatisch de portionering aangepast als een gast 4, 8 of 12 gangen bestelt. Daarnaast kun je hier tussen de menu’s ook de gangen aanpassen. En kiezen uit oude succesnummers die ook nog op de kaart staan. Al die uitzonderingen kan dit uitzonderlijk keuken management systeem voor de gastronomie gewoon aan.

Rust in de keuken en minder Fte's
De voordelen volgens Thérèse Boer

We maken het ons hier niet makkelijk bij de Librije, maar dit systeem maakt het mogelijk om per stoel dingetjes aan te passen. Eerst hadden we wasknijpers, een magneetbord en veel rumoer. Nu is alles heel mooi overzichtelijk en rustig. En, het is heel handig om te kunnen zien wat er per parties is verkocht. Vroeger was je voortdurend aan het optellen.

De voordelen volgens Jonnie Boer

Volgens chef Jonnie Boer is het systeem bovendien gebruiksvriendelijk. Er zit iemand op kantoor die de menu’s invoert en dan heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Een ander voordeel, het hele systeem is te koppelen aan ieder bestaand reserverings,- en kassasysteem.

Kosten verdienen zich snel terug

Volgens Boer is Annoncer de beste investering die ze ooit gedaan hebben qua logistiek. Hoewel het een fors bedrag was, verdient het zich ook terug. Bij De Librije scheelt het één volledige FTE. De officier die aan de pas stond en de gerechten aansloeg en uitvroeg is niet meer nodig.

"Dit is de beste investering die we hebben gedaan qua logistiek"
Jonnie Boer -De Librije Chef

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Erik Souren
Sales
Erik Souren
Sales