Hospitality Consultant gezocht

Hospitality consultant gezocht bij Index Hospitality Systems in Vught

Index Hospitality Systems zoekt een consultant, die de organisatie wil ondersteunen bij het implementeren van haar softwareoplossingen.

Index Hospitality Systems (www.indexsystems.nl & www.annonceronline.com & www.indexhospitality.com) is een stabiel en groeiend ICT bedrijf dat actief is in de “hospitality industry”. Denk hierbij aan point of sale systemen, keuken management systemen, maar ook digitale menuboards, voorraadbeheer, receptuur management, loyalty en cadeaubon systemen, corporate beheer systemen en nog veel meer.

Verder is Index Hospitality Systems de trotse producent van TIM & Annoncer.

Index Hospitality Systems werkt voor aansprekende opdrachtgevers waaronder: Landal GreenParks, Sergio Herman, Jonnie Boer, La Place, Izakaya, Entourage Group,  Hotel Okura, Hotel de L’Europe, Mr Porter, W Hotels, Burger King, Jumbo Supermarkten, The Butcher, Amsterdam RAI en honderden andere bedrijven in Nederland maar ook buiten Nederland.

Bij Index Hospitality Systems heerst een informele, maar professionele sfeer en je komt te werken in een team van 28 ervaren gedreven vakmensen.

Omdat het aantal installaties maar ook de diversiteiteit en omvang van producten blijft groeien is er een vacature onstaan voor de functie van;

HOSPITALITY CONSULTANT

Functie omschrijving

Nadat een system verkocht is zul jij als consultant het project overnemen van de accountmanager om vervolgens het hele traject van intake tot implementatie en nazorg te verzorgen samen met het ervaren team. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en interne afdelingen voor het gehele project. Naast het ontwerpen en bouwen van de configuratie verzorg je de trainingen en uitleg over de systemen. Verder draai je mee in het team qua ondersteuning van de honderden klanten van Index Hospitality Systems.

Functie eisen

Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur hotelschool.
  • Ervaring in de horeca.
  • Bereid om “handen uit de mouwen te steken”.
  • Ervaring met implementeren software.
  • Kennis van SQL en eventuele POS of andere F&B systemen heeft voorkeur.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Standplaats

De standplaats is Vught, en omdat wij een goede werk en prive balans belangrijk vinden woont onze nieuwe college bij voorkeur in de region, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Veghel.

Geboden

Geen saaie baan maar een dynamische werkomgeving met zeer varierende projecten en klanten. Daarnaast biedt Index Hospitality Systems een goed salaris en uitstekende studiemogelijkheden en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse

Als je geintereseerd bent, stuur dan je CV naar onderstaand contactpersoon. Wij kijken of je binnen ons team past en sturen je dan een uitnodiging voor een gesprek.

  • Madelon van Leenen (secretariaat@indexsystems.nl)
  • 073-6579051

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Consultant, Horeca, Aloha POS, NCR, TIM, Annoncer, QSR Kitchen Automation, Menulink, Vitalcast, Aloha One