Junior Hospitality Consultant gezocht

Index Hospitality Systems (www.indexsystems.nl) is een stabiel en groeiend ICT bedrijf dat actief is in de “hospitality industry”. Denk hierbij aan point of sale systemen, keuken management systemen, maar ook digitale menuboards, voorraadbeheer, receptuur management, loyalty en cadeaubon systemen, corporate databasemanagement tools en nog veel meer.
Index Hospitality Systems werkt voor vele, vaak zeer aansprekende opdrachtgevers waaronder: Sergio Herman, Jonnie Boer, La Place, Izakay, Hotel Okura, Hotel de L’Europe, Landal GreenParks, Mr Porter, W Hotels, Burger King, Jumbo Supermarkten, The Butcher, Amsterdam RAI en honderden andere bedrijven in Nederland maar ook steeds vaker buiten Nederland.
Bij Index Hospitality Systems heerst een informele, maar professionele sfeer en je komt te werken in een team van ongeveer 30 ervaren gedreven vakmensen.

Omdat het aantal installaties maar ook de diversiteit en omvang van producten blijft groeien is er een vacature ontstaan voor de functie van;

JUNIOR HOSPITALITY CONSULTANT

FUNCTIE OMSCHRIJVING
Een Junior Hospitality Consultant is verantwoordelijk voor implementaties van automatiseringsproducten bij allerlei verschillende soorten horecabedrijven, onder begeleiding van een (Senior) Hospitality Consultant.
Nadat een systeem is verkocht neem jij als consultant het project over van de accountmanager om vervolgens het hele traject van intake tot implementatie en nazorg te verzorgen samen met het ervaren team. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en interne afdelingen voor het gehele project. Naast het ontwerpen en bouwen van de configuratie verzorg je de trainingen en uitleg over de systemen. Verder draai je mee in het team qua ondersteuning van de honderden klanten van Index Hospitality Systems.

FUNCTIE EISEN
Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:
Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur hotelschool.
Ervaring in de horeca.
Bereid om “handen uit de mouwen te steken”.
Affiniteit met IT is belangrijk.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Beheersing van de Franse taal is een pré.

STANDPLAATS
De standplaats is Oisterwijk en omdat wij een goede werk en privé balans belangrijk vinden woont onze nieuwe college bij voorkeur in de regio, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Veghel.

GEBODEN
Geen saaie baan maar een dynamische werkomgeving met zeer variërende projecten en klanten. Daarnaast biedt Index Hospitality Systems een goed salaris, auto\laptop\telefoon van de zaak en uitstekende studiemogelijkheden en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE
Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV naar onderstaand contactpersoon. Wij kijken of je binnen ons team past en sturen je dan een uitnodiging voor een gesprek.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelon van Leenen van Index Hospitality Systems op nummer 073-6579051. Je reactie kun je mailen naar info@indexsystems.nl kijk voor aanvullende informatie op http://www.indexsystems.nl