Met TIM klaar voor de allergenenwet !

[clear]

[rev_slider TIM]

[clear]

TIM voor iPod versie 1.7 komt er aan !

Met gepaste trots presenteren wij binnenkort de nieuwe TIM 1.7 versie, die o.a. u in staat stelt om uw personeel en gasten adequaat van allergenen informatie te voorzien via de handheld.

In deze versie zijn verder enkele andere functionaliteiten ingebouwd op verzoek van klanten en wereldwijde resellers, naast doorlopende verbeteringen op het gebied van stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en ‘cool’-factor.

Met TIM kunt u de grootste drukte gewoon verwerken, Hotel New York, vd Valk, de Walrus en Landal Greenparcs zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die elke dag opnieuw op TIM vertrouwen. Ook het prestigieuze Catch by Simonis zal in october met TIM van start gaan om de honderden gasten per dag nog beter van dienst te kunnen zijn. TIM is gewoon de ‘coolste’ handheld die op dit moment verkrijgbaar is en wij zijn trots op het feit dat we hem wederom hebben kunnen verbeteren met de door u gevraagde functionaliteit. Als de bedrijven die nu voor ons aan het testen zijn met 1.7 allemaal groen licht hebben gegeven zullen we de versie aan de apple app store geven en zal binnen enkele dagen de versie beschikbaar zijn voor de hele wereld, uiteraard moeten wij wel even uw backoffice ook updaten naar 1.7 maar daar staan onze mensen van de helpdesk wederom voor klaar.

Tim en allergenen
Tim en allergenen
Wij houden u op de hoogte en informeren u zodra de nieuwe versie in de app store staat. Voor meer vragen over TIM kunt u contact met ons opnemen : 073 657 9051.