Medewerker Project Bureau gezocht bij Index Hospitality Systems

Index Hospitality Systems zoekt een nieuwe medewerker

Index Hospitality Systems (www.indexsystems.nl) is een stabiel en groeiend ICT bedrijf dat actief is in de “hospitality industry”. Denk hierbij aan point of sale systemen, keuken management systemen, maar ook digitale menuboards, voorraadbeheer, receptuur management, loyalty en cadeaubon systemen, corporate beheer systemen en nog veel meer.

Index Hospitality Systems werkt voor vele, vaak zeer aansprekende opdrachtgevers waaronder: Sergio Herman, Jonnie Boer, La Place, Izakaya, Hotel Okura, Hotel de L’Europe, Landal GreenParks, Burger King, Jumbo Supermarkten,  Amsterdam RAI en honderden andere bedrijven in Nederland maar ook steeds vaker buiten Nederland.

Bij Index Hospitality Systems heerst een informele, maar professionele sfeer en je komt te werken in een team van 28 ervaren gedreven vakmensen.

Omdat het aantal installaties maar ook de diversiteit en omvang van producten blijft groeien is er een vacature ontstaan voor de functie van;

Medewerker Project Bureau

FUNCTIE OMSCHRIJVING

De Medewerker Project Bureau is verantwoordelijk voor het plannen, monitoren en administratief verwerken van onze ICT projecten bij klanten. Je bent de spil tussen commercie, administratie, operatie en onze uitgebreide klantenkring. Je ontvangt de projecten van onze commerciële afdeling, overlegt met de klant en onze medewerkers en plant de resources. Je bewaakt de projecten en zodra ze afgerond zijn, verwerk je ze administratief en draagt ze over aan ons secretariaat. Dankzij jou werken we efficiënt en effectief en hebben onze klanten een duidelijk aanspreekpunt voor kleine en grote projecten. Je werkt 32 uur per week.

FUNCTIE EISEN

Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

  • HBO werk en denkniveau.
  • Uiterst communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel en denkt in oplossingen.
  • Affiniteit met Horeca en ICT is een pré.
STANDPLAATS

De standplaats is Vught en omdat wij een goede werk en privé balans belangrijk vinden woont onze nieuwe college bij voorkeur in de regio, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Veghel.

GEBODEN

Geen saaie baan maar een dynamische werkomgeving met zeer variërende projecten en klanten. Daarnaast biedt Index Hospitality Systems een goed salaris en uitstekende studiemogelijkheden en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je CV naar onderstaand contactpersoon. Wij kijken of je binnen ons team past en sturen je dan een uitnodiging voor een gesprek.

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met Madelon van Leenen van Index Hospitality Systems op nummer 073-6579051. Je reactie kun je mailen naar info@indexsystems.nl kijk voor aanvullende informatie op http://www.indexsystems.nl