Index Hospitality Systems

Over ons

[rev_slider overons]

[clear]

[clear]

Over Index Hospitality Systems

Index Hospitality Systems in Vught levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige en betrouwbare systemen voor Operatie, Backoffice, Management en Marketing in de gastvrijheidsindustrie. Systemen die makkelijk te gebruiken zijn en die het altijd doen. Met als doel het verhogen van de beleving van uw gasten. De Index Systemen zijn geschikt voor alle mogelijke bedrijven in de gastvrijheidsindustrie. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de referenties op deze site.

Index werkt alleen met bewezen technologie en is altijd op zoek naar innovaties. Innoveren is bij ons echter geen doel op zich. Waar het om gaat, is dat uw bedrijf efficiënt en probleemloos kan werken. Zodat u en uw medewerkers aandacht kunnen geven aan uw gasten.

Alle Index-consultants hebben een achtergrond en opleiding in de horeca. Dit is belangrijk, omdat de eisen die u aan uw systemen stelt volledig anders zijn dan die voor een winkel of ander bedrijf. Al onze medewerkers denken met u mee en leven zich met plezier in de bijzonderheden van úw bedrijfsvoering in.

[clear]

Index ondersteunt Oxfam Novib

Index gelooft in het creëren van kansen. De projecten van Oxfam Novib op het gebied van microfinanciering zijn daar een goed voorbeeld van. Daarom besloot Index bedrijvenambassadeur te worden. Maandelijks ontvangt Oxfam Novib een donatie. Daarnaast vraagt Index aandacht voor het werk van de organisatie.

Veel mensen die in armoede leven, steken graag de handen uit de mouwen om hun situatie te verbeteren. Maar om een eethuisje te starten of sieraden voor de verkoop te maken, is geld nodig. Als er überhaupt al een bank in de omgeving is, kunnen deze ondernemende mensen er vaak niet terecht. Omdat ze geen onderpand hebben, omdat ze vrouw zijn of omdat een bank geen brood ziet in hun onderneming. Microfinanciering maakt in deze gevallen een wereld van verschil.

Via de partnerorganisaties die Oxfam Novib ondersteunt, staan inmiddels bij meer dan 3,5 miljoen mensen microkredieten uit. Het afgeloste geld wordt opnieuw als microkrediet uitgezet. Daarmee wordt voor nog meer mensen een nieuwe kans gecreëerd. En daar draagt Index Systems graag een steentje aan bij.

Oxfam Novib
 

 

 

 

 

[template id=”430″]