Contact

Accept payments everywhere withAdyen

Adyen | The payments platform

Adyen werd in 2006 opgericht door een groep ondernemers, waaronder Pieter van der Does en Arnout Schuijff. De bestaande betaaltechnologie bestond uit een wirwar van systemen gebouwd op verouderde infrastructuur. Om bedrijven te helpen groeien, wilden de medeoprichters een platform bouwen dat kon voldoen aan de continu veranderende behoeften van de hedendaagse bedrijfswereld.

De oprichters van Adyen hebben het bedrijf Adyen genoemd – Surinaams voor “opnieuw beginnen” – en hebben zich gericht op het opbouwen van een moderne infrastructuur die rechtstreeks is verbonden met kaartnetwerken en lokale betaalmethoden over de hele wereld. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld inzichten in shoppergegevens worden gedeeld met merchants. Met het Adyen-platform kunnen merchants betalingen uit verschillende verkoopkanalen accepteren in één systeem zodat ze zowel online, op mobiele apparaten en in de winkel de omzet kunnen vergroten.

Betalen direct aan tafel en op het terras

Met TIM & TIM Pay i.c.m. je NCR Aloha kassasysteem gekoppeld aan Adyen zijn jouw gasten gelukkiger. Zorg voor een hogere klanttevredenheid, meer omzet en rendement door altijd en overal betalingen gekoppeld te verwerken. Ook afdrachten kloppen nu altijd!

Website Adyen

Meer weten over deze integratie ?

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager