Contact

Het reserveringsboek voor uw restaurant.

Sinds 2006 een baken op zee

Wij geloven dat een bedrijfsagenda met reserveringen, tafelplanningen en gastgegevens nooit beheerd moet worden door een commerciële boekingssite. En dat maakt alles anders.

eTender is opgericht in 2006. In de afgelopen viertien jaar heeft eTender een zeer hoge reputatie in de hospitality branche verkregen. Dagelijks vertrouwen de grootste restaurantgroepen en de meest succesvolle restaurants op onze diensten, terwijl wij betaalbaar blijven voor kleine restaurants.

In een wereld van hyper-venture-capital-fueled startups, is eTender ontwikkeld voor de lange termijn. We investeren in nieuwe technologieën met de opbrengst van onze diensten. Anno 2020 is eTender een van de grootste commissievrije reserveringssystemen voor restaurants ter wereld. En de wereld van systemen verandert langzaam in een wereld van apps. Onze app is wereldwijd beschikbaar in de App Store in 150 landen en 21 talen waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Catalaans, Italiaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Slowaaks, Tsjechisch, Turks, Chinees, Koreaans en Japans

Samen sterk

Samen met Annoncer is dit een complete oplossing voor de gastronomie, vol zicht voor de keukenbrigade in de verwachte drukte, herkenning van VIP’s en alles wat je nodig hebt om het beste uit jouw restaurant te halen.

Website eTender

Meer weten over deze integratie ?

Erik Souren
Sales Executive
Erik Souren
Sales Executive