Contact
Referentie 2 min leestijd 2 december 2020

Annoncer geeft rust bij 212 voor een optimale performance

“Nooit meer en restaurant openen zonder Annoncer” Richard van Oostenbrugge - Patron Cuisinier 212

Website Restaurant 212
Over het restaurant

Eten op hoog niveau, maar dan wél gewoon aan de bar. Voor Chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot was dat de ultieme droom. Na jarenlang bij klassieke sterrenrestaurants te hebben gewerkt openden ze daarom 212: een restaurant zonder tafels.

Over de keuken

Bij 212 eet je aan de bar die rondom de keuken is gebouwd. De chefs koken letterlijk voor je neus en zetten de gerechten zelf voor je neer. Zowel Richard als Thomas zijn klassiek geschoold, maar maken volop gebruik van nieuwe technieken om hun keuken nog verfijnder te maken. De focus ligt daarbij niet zozeer op vernieuwing, maar op verdieping. Dat betekent dat gerechten redelijk lang op de kaart staan omdat ze steeds verder worden geperfectioneerd.

Over de wijnen

Sommelier Daphne Oudshoorn hoort bij de top van de wijnwereld en heeft een kelder vol sublieme vondsten, maar zet de fles wel gewoon op tafel. Dat betekent dat u niet constant gestoord hoeft te worden door de bediening. Want ook voor de wijnen bij 212 geldt: wel de lusten, maar niet de lasten van eten op hoog niveau.

Met Annoncer is het altijd allemaal onder controle, geen paniek over bonnen en veel meer tijd voor gast & bord.