Contact
Referentie 2 min leestijd 3 december 2020

Het NCR Aloha Kassasysteem is bij van der Valk de benchmark

“Het NCR Aloha Kassasysteem is de benchmark” Nick Timmers - van der Valk

Website van der Valk
Historie
Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen. Lees hieronder meer over de oorsprong en het thuis-van-huis gevoel voor zowel de medewerker als de gast.

“Er staat een huiskamer op het luik”! In veel restaurants van Van der Valk is deze uitspraak nog wel eens te horen. Er staat een personeelsmaaltijd klaar, betekent dit voor een leek. Het luik verwijst naar de doorgeefschuif, waarmee vroeger in de eerste Van der Valk restaurants de keuken met de zaal verbonden was. En waarom de personeelsmaaltijd een huiskamer genoemd wordt? Omdat deze vroeger in de huiskamer van de familie Van der Valk zelf genuttigd werd.

Over de software oplossingen in gebruik bij van der Valk
De basis van het stabiele gehele platform dat de restaurants bij van der Valk is het NCR Aloha Kassasysteem, verder is TIM i.c.m. TIM Pay niet meer weg te denken uit de huidige operatie. In de keukens zul je QSR ConnectSmart Kitchen aantreffen voor het foutloos verwerken van de honderden bestellingen per servies.