Technische medewerker bij Index Hospitality Systems

Technische Medewerker bij Index Hospitality Systems in Oisterwijk 

Index Hospitality Systems zoekt een medewerker technische dienst, die de organisatie wil ondersteunen bij het installeren, repareren en onderhouden van de systemen van Index Hospitality Systems.

Index Hospitality Systems is een stabiel en groeiend ICT bedrijf dat actief is in de ‘hospitality industrie’  en voorziet de vrijetijds en ‘hospitality branche’ van innovatieve softwareoplossingen. Denk hierbij aan kassasystemen, Self servicing oplossingen, reserveringstools en vele andere standaard en maatwerk applicaties. Index Hospitality Systems werkt voor aansprekende opdrachtgevers waaronder;

Manchester United, O2 in London, Maison vd Boer, La Place, FC Ajax, Landal Greenparcs, RAI Catering en nog honderden andere bekende en grote bedrijven in de hospitality industrie. Klanten van Index Hospitality Systems vind je van Zuid-Afrika tot Dubai en van Hong Kong tot New York.

Bij Index Hospitality Systems heerst een informele, maar professionele sfeer en je komt te werken in een team van >35 ervaren gedreven vakmensen.

Omdat het aantal installaties, maar ook de diversiteit van de systemen blijft groeien is er een vacature ontstaan voor de functie van:

 

Medewerker Technische Dienst

 

Functie omschrijving

Installatie, onderhoud, reparatie van hardware en het opheffen van storingen. Installeren van software en software matige problemen oplossen. Je beschikt over een technische opleiding waarbij relevante werkervaring in PC Windows netwerken belangrijker is dan je behaalde diploma’s.

 

Functie eisen

·        Bereid om “de handen uit de mouwen te steken”.

·        Accuraat, leergierig en punctueel.

·        Kennis ICT in het algemeen, minimaal diploma MBO ICT niveau 3 of vergelijkbaar

·        Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift en eventueel Duitse taal in woord.

·        In bezit van geldig Nederland rijbewijs.

 

Standplaats

De standplaats is Oisterwijk, maar omdat wij een goede privé en werk balans belangrijk vinden, woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio Tilburg, Waalwijk, Eindhoven, Veghel, ’s-Hertogenbosch. Uiteraard is dit geen verplichting en kan er altijd gesproken worden met kandidaten die in de Randstad wonen, aangezien het merendeel van onze klanten zich daar ook bevind.

 Geboden

Geen saaie baan, maar een dynamische werkomgeving met afwisselende uitdagingen. Onze software oplossingen worden onder andere in hotels, restaurants, ketens, voetbal stadions en recreatieparken gebruikt.  Daarnaast biedt Index Hospitality Systems een goed salaris met uitstekende studiemogelijkheden en interessante secundaire voorwaarden. 

Interesse
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maaike Thomassen of Madelon van Leenen van Index Hospitality Systems op nummer 073-6579051.