TIM 1.6 is released

[clear]

[rev_slider TIM]

[clear]

TIM voor iPod versie 1.6 is nu beschikbaar!

Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe TIM 1.6 versie, die o.a. tafelverplaatsing op de handheld mogelijk maakt.

In deze versie zijn enkele functionaliteiten ingebouwd op verzoek van klanten en wereldwijde resellers, naast doorlopende verbeteringen op het gebied van stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en ‘cool’-factor.

Om gebruik te kunnen maken van de 1.6 versie van de TIM app moeten er aanpassingen gedaan worden aan de Back Office.Neem contact met ons op: 073 657 9051 zodat wij u hiermee kunnen begeleiden.Wat is er nieuw in deze versie?

image

Tafels verplaatsen

We hebben een manier gevonden om deze functionaliteit hetzelfde te laten functioneren als in Aloha.
De gebruiker heeft de volgende mogelijkheden: tafels/tabs te verplaatsen naar een nieuwe tafel/tab, samen te voegen met bestaande tafels/tab of te verplaatsen naar een andere medewerker. Het gedrag van deze functionaliteit wordt bepaald door de settings in Aloha.

image

Quick logout

Er zijn meerdere verzoeken geweest om tijdelijk te kunnen uitloggen op TIM en zo gebruik te maken van de management functionaliteiten op de kassa. Dit kan nu met de Quick Logout functie. Met een ‘swipe’ van rechts naar links op het WWT scherm van TIM logt de gebruiker uit en kan inloggen op een vast terminal. Met een ‘swipe’ van links naar rechts op TIM komt de gebruiker terug in het WWT scherm. Dit alles zonder een wachtwoord in te voeren of een een QR-code te scannen, hoe makkelijk is dat?!

image

Tafel informatie

Management informatie zal zichtbaar zijn op tafels en tabs in het WWT scherm.

De mogelijkheid bestaat om weer te geven wie de eigenaar van de tafel is, de tijd dat de tafel bezet is en de tijd sinds laatste bestelling. En net zo makkelijk kun je switchen tussen deze weergaves.

image

Meerdere valuta

De gebruiker heeft de mogelijkheid meerdere buitenlandse valuta in te stellen in Aloha welke nu ook door TIM worden weergegeven na selecteren van betaalmethode. Ook wordt dit weergegeven op de nota, het omrekenen van totaal te betalen bedrag en wisselgeld.

image

Overige Verbeteringen

Naast deze grote nieuwe veranderingen zijn er ook meerdere kleine verbeteringen en aanpassingen.

In de release notes vindt u een totaal overzicht en kunt u alles terugvinden van deze versie.