Contact

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales

Maatwerk software voor de horeca. Dat is waar we goed in zijn.

Maatwerk software oplossingen

Wij maken maatwerk software oplossingen voor de horeca. Dit doen wij voor de hele operationele flow.  Van kassa, keukenmanagement, betalen, reserveren, koppelingen met andere softwaresystemen, loyaliteitsprogramma’s tot aan (realtime) management tools voor de backoffice. Index richt specifiek op de F&B branche binnen de horeca. Onze klanten bestaan uit (multisite) restaurants, gastronomie, hotel restaurants en Quick service ketens.

The architects of hospitality

Als ’the architects of hospitality’ doen wij er dan ook alles aan om elke dag uit te blinken in ons vak. Met de grootste toewijding ontwikkelen en implementeren wij de beste maatwerk software voor deze niche binnen het horeca domein. Wij zijn echte specialisten en snappen de wereld waarin u zich beweegt.

 

Maatwerk afgestemd op uw wensen

Index Hospitality Systems levert systemen die werken en afgestemd kunnen worden op uw specifieke werkwijze. Onze consultants hebben ervaring in de branche en combineren uw wensen met hun eigen kennis en kunde. Samen met u komen we tot inventieve oplossingen die werken. Ook onze engineers zijn gek op uitdagingen. Zij denken graag met u mee en bouwen systemen waarmee u het meeste rendement uit uw bedrijf haalt. Index werkt alleen met bewezen technologie en is altijd op zoek naar innovatie. Innoveren is bij ons echter geen doel op zich. Waar het om gaat, is dat uw bedrijf efficiënt en probleemloos kan werken. Zodat u en uw medewerkers aandacht kunnen geven aan uw gasten.

Alle Index-consultants hebben een achtergrond en opleiding in de horeca. Dit is belangrijk, omdat de eisen die u aan uw systemen stelt volledig anders zijn dan die voor een winkel of ander bedrijf. Al onze medewerkers denken met u mee en leven zich met plezier in de bijzonderheden van úw bedrijfsvoering in.

Keep reading