Contact
100%
Klant- tevredenheid
25%
Verhoogde tafelomloop
100%
Gebruiks- vriendelijk
25%
Meer rendement

De slimste mobiele betaaloplossingen voor de horeca.

Betalen in de horeca is één van de grootste frustraties onder gasten, restaurants en het personeel zelf.  Tenslotte worden door de ingewikkelde betaalprocedures tafels onnodig lang bezet. Met de betaaloplossingen van Index en de slimme integraties met onze partners behoren al deze frustraties tot de verleden tijd. Steeds meer gasten geven de voorkeur aan contactloos betalen. Met onze betalingsoplossingen en diensten bieden wij u een foutloos en veel sneller betalingsproces, met minder handelingen. Hierdoor zal de tafelomloop sneller zijn, de bezettingsgraad toenemen, de omzet groeien en gasttevredenheid verhogen.

Keep reading Dit wil ik ook
Dit kunnen we doen
TIM Pay handheld
Direct afrekenen

TIM is onze iOS horecahandheld, met de aanvullende betaaloplossing TIM PAY  kunnen uw gasten direct afrekenen zodra ze dat vragen. Gewoon met hun telefoon of contactloos met hun bankpas en/of credit card.

Innovaties in betalen

Daarnaast koppelt deze innovatieve betaaloplossing voor de horeca ook naadloos met andere betaalintegraties, zoals iZettle, CCV, Adyen of Worldline.  Daaraast zien we dat gasten steeds meer de voorkeur geven om met een QR code, zoals Payconiq, Jamezz of iDeal te betalen. Op die manier is er geen contact meer met de kelner of cash geld nodig en blijft men netjes op afstand van elkaar.

TIM Pay
QR betalen
Contactloos

Contactloos gebeurt niet alleen met je pinpas. Betalen kan namelijk ook door middel van een QR-code die je scant met je telefoon. Wij merken dat door Covid-19 de vraag naar QR-betalen enorm is toegenomen. Het is belangrijk om op veranderende betaalbehoeftes van gasten in te spelen.

QR betaaloplossingen
  • Jamezz is een serieuze en veilige bestel- en betaaloplossing als het gaat om QR-betalen. Dit doen zij op een manier waarbij de kassaomgeving niet wordt blootgesteld aan inkomend verkeer uit de cloud.
  • Payconic een mobiele betaaloplossing die op elke telefoon en met elke Nederlandse bank werkt. Met Payconic heb je zelfs geen pinterminal nodig.
Jamezz
Mobiel pinnen & innovaties
Aantal pinbetalingen neemt enorm toe

Betalen met cash geld zien we steeds meer teruglopen. De meeste gasten geven de voorkeur aan betalen met pinpas, telefoon of QR-code. Gelukkig kan je er als ondernemer voor kiezen om je gast meerdere betaalopties te geven. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om naast vaste pinterminals ook mobiele pinapparaten en/of andere betaalopties zoals QR betalen aan te bieden. Mobiele pin partners van Index zijn onder meer, Worldline, CCV en iZettle

Innovaties

Ook nieuwe betaalmorgelijkheden zoals Alipay en Applepay worden ondersteund. Index blijft altijd goed op de hoogte van de nieuwste trends en speelt daar vervolgens op in met innovaties in hun werk.

Partners

Pak nu de grootste horeca frustratie aan en kies voor slimme betaaloplossingen.

Eén van de grootste frustraties in horeca is betalen. Niet alleen voor gasten die vaak lang moeten wachten op de rekening of de pinterminal. Maar ook voor de ondernemer en het personeel. Betalingen die niet overeenkomen met de rekening. Misgelopen omzet en ga zo maar door. Er is dan ook een grote vraag naar slimme betaaloplossingen in de horeca. Covid-19 heeft onze wereld en hoe wij opereren in de horeca voor altijd veranderd. Mobiele betaaloplossingen worden in sneltreinvaart doorgevoerd. Verandering ging nog nooit zo snel.

Index is al jaren bezig met de ontwikkeling van slimmere betaaloplossingen die een bijdrage leveren aan een efficiëntere operatie. Voor de gast, voor het personeel en zeker voor de ondernemer. Belangrijk daarbij is dat deze betaaloplossingen aan een aantal strenge vereisten voldoen. Zo moeten betalingen altijd vanuit een veilige omgeving tot stand gebracht worden. Betalingen mogen nooit een bedreiging vormen voor de veiligheid van de kassa. Daarom selecteren wij onze partners nauwkeurig en zorgvuldig. Zo dat u zich bezig kunt houden met wat echt belangrijk is, de bedrijfsvoering.

Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze betaaloplossingen voor onze klanten doen.

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales