Contact
10%
Meer rendement
100%
Meer tijd, minder Fte's
100%
Meer controle en overzicht
100%
Minder fouten en verspilling

Kies voor optimale communicatie, totale controle en meer rendement.

We kennen allemaal de druk die in de keuken heerst. Gerechten worden geannonceerd. Iedereen is druk bezig om de gerechten van één tafel klaar te maken. Het is chaotisch. Een foutje maken is zo gebeurd. Voor je het weet loopt een hele tafel in de soep. Met de keukenmanagement systemen van Index neem je afscheid van die hectiek. Wij bieden voor elke branche binnen F&B, passende oplossingen, voor de meest voorkomende problemen. Tenslotte heeft elke branche zijn eigen specifieke uitdagingen. En dat kan niet door één generiek systeem opgelost worden. Daarom kijken wij samen met onze klanten welk type keukenmanagement systeem het beste bij jouw zaak/branche past. Maar allen hebben hetzelfde gewenste effect. Namelijk rust, overzicht en totale controle over de keuken.

Keep reading Dit wil ik ook
Dit kunnen we doen
Gastronomie
Fine dining keuken display management oplossing

Annoncer is dé fine dining keukenmanagement oplossing voor de gastronomie. Chefs hebben volledige controle over de tafels en gasten. Alle informatie gecentreerd in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem.

Inzicht in tafelverloop, gasten en de zaak.
 • Bestellingen en veranderingen komen direct in de keuken binnen.
 • Duidelijk overzicht in allergenen & voorkeuren. Geen fouten meer.
 • Inzicht en grip op het tafelverloop. Hierdoor kan je tijdig bijsturen als dat nodig is.
 • Inzicht in de gasthistorie. Waardoor je bijvoorbeeld kan inspelen op behoeftes van vaste gasten.
Resultaten
 • Chefs kunnen de brigades beter aansturen.
 • Kwaliteit wordt beter en meer consistent.
 • Er ontstaat meer tijd voor gast én bord.
 • Kortom Annoncer helpt de gastronomie beter te presteren.
Annoncer
Restaurants
Verbeter de productie en het rendement

Ons keuken display systeem sluit naadloos op iedere restaurant en horeca omgeving aan. Zo verbeter en optimaliseer je de logistiek in de keuken en verhoog je de productie. Met als resultaat een verbeterd rendement.

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

Al onze keukenmanagement systemen zijn gebruiksvriendelijk te beheren. Onze keukenmanagement systemen voor restaurants zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en hygiënisch. En staan garant voor; kortere ticket tijden, verbeterde kwaliteit van gerechten. een reductie in de arbeidskosten en minder tot geen fouten.

Realtime inzicht

Met een keuken management systeem wordt het werk in de keuken en bediening makkelijk gemaakt. U ziet het realtime verloop van uw tickets en de druk op de verschillende parties van de keuken verminderen. Met als resultaat een keuken die rustig is.

ConnectSmart® Kitchen
Quick Service
Omnichannel in control

Met onze keukenmanagement systemen zorgen wij dat jouw quick service restaurant alle uitdagingen in de keuken aan kan. In een quick service omgeving heb je vaak te maken met omnichannel uitdagingen.

Omnichannel in control

Omdat mensen niet alleen aan de counter bestellen, maar ook door middel van kiosk, drive through, online ordering & delivery. Via alle kanalen komen de bestellingen binnen in het hart van de organisatie, de keuken.

Optimale communicatie en rust in de keuken

Met onze systemen en partners zorgen wij voor een gestroomlijnde en gestructureerde organisatie in de keuken. Zo zorg je voor een goedlopende zaak met een prettige operationele flow. Ten eerste zijn onze systemen en inrichting gebruiksvriendelijk. Ten tweede helpen ze om volgens de laatste hygiëne richtlijnen te werken. Geen papieren bonnen meer, rust in de keuken, optimale communicatie en verminderde stress.

Aloha Kitchen
Bestellingen
Verbetert de prestaties

Welk keukensysteem ook op jouw branche van toepassing is, een aantal functionaliteiten hebben ze allemaal gemeen. Zoals het correct en digitaal binnen krijgen van bestellingen. Alle informatie in de order blijft altijd up-to-date en voor alle parties hetzelfde.

Voordelen en resultaten
 • Duidelijkheid in bonnen.
 • Verbeterde hygiëne.
 • Optimale communicatie in de keuken en met bedienend personeel.
 • Minder fouten, meer tijd en minder mensen nodig.
 • Uitmuntende gastbeleving (service excellence).
Producten
Recepten
Consistentie in kwaliteit

De smaak en presentatie, evenals de consistentie in kwaliteit van gerechten zijn belangrijk voor het succes. Wij bieden functionaliteiten in onze systemen, die personeel helpt het exact zo te bereiden als het moet.

Resultaat: betere marges, meer rendement

Het bepalen van de juiste kostprijs per gerecht bepalen is ook belangrijk om je zaak te laten slagen.  Daarom koppelen onze keukenmanagement systemen ook met Horeko Kitchen Manager. Hiermee beheer recepten centraal en communiceer je deze digitaal naar de werkvloer. Marges verbeteren, rendement stijgt en je keuken is van receptuur tot HACCP geoptimaliseerd.

Horeko Kitchen Manager
Operationele flow
Rust in de tent

Met onze keukenmanagement systemen verbeter je de flow in je zaak. De bestellingen komen op één centraal punt binnen en alle bereidingen worden op de verschillende parties afgestemd. Wijzigt er iets tussentijds in de bestelling? Dan wijzigt dat op alle schermen. Er ontstaat veel meer rust en controle.

Verbeter de gasttevredenheid

De communicatie tussen keuken en bediening is door middel van onze systemen ook optimaal. Wij denken na over een goede operationele architectuur in jouw zaak. Met als resultaat een zaak dat op rolletjes loopt en waar gasten blij en tevreden het pand verlaten.

Who we are

Kies voor rust, controle en overzicht in de keuken
met onze keukenmanagement systemen.

Gasttevredenheid

Onze keukenmanagement systemen zorgen voor rust, overzicht en controle in de keuken. Door de keuken goed in te richten met onze soft- en hardware systemen haal je het meeste rendement uit je zaak. Maar dat niet alleen. Een keuken dat op rolletjes loopt, is een keuken die tijd heeft om aandacht te geven aan zijn gasten. Aandacht voor het bord en de gast. Deze aandacht zorgt voor blije gasten die graag bij je terugkomen.

Alle voordelen van onze keukenmanagement systemen op een rij
 • Hogere productie & minder kosten.
 • Minder fouten & minder derving.
 • Meer tijd voor gasten, gerechten en meer verkoop.
 • Minder risico & betere service en vertrouwen.
 • Hogere tevredenheid & betere besteding.
 • Minder contact onderling & geen bonnen wat beter is voor de nieuwe (corona) hygiëne richtlijnen.
Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze keukenmanagement systemen voor onze klanten doen.

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales