Contact
100%
QR bestellen
100%
Kiosk bestellen
100%
Mobiel betalen
100%
Online bestellen

Software koppelingen speciaal op maat voor jouw branche

De kassasystemen van Index koppelen snel en eenvoudig met software programma’s die jouw business ondersteunen. Wij bouwen namelijk API’s voor onze kassasystemen die met diverse partners integreren. Index is een échte specialist in het F&B domein. Wij zijn in staat om complexe en grote projecten, met ingewikkelde integraties op ons te nemen. Wij snappen de flow van horecazaken en waarom bepaalde koppelingen zo enorm belangrijk zijn. Index is perfectionistisch en precies. Die houding verwachten wij ook van onze partners. Daarom werken wij alleen samen met de beste partners, die net zo precies en veilig werken als wij dat doen.

Keep reading Dit wil ik ook
Onze partner integraties
Boekhouding
Naadloos aansluiten met de boekhouding

Na het sluiten van de dag van je NCR Aloha kassasysteem moet de omzet, btw en betalingen uiteraard naar de boekhouding. Vroeger zou je dit van een rapport hebben overgetikt maar die tijd is uiteraard voorbij. Lees verder om te kijken of wij jouw boekhoudpakket ook ondersteunen.

Boekhoud koppelingen
Betalen
Altijd snel en correct betalingen accepteren

Absolute must voor elke horecaondernemer, om gekoppeld te kunnen betalen met TIM en de NCR Aloha Kassasystemen. Wij koppelen met de meest succesvolle betalingssystemen waaronder Adyen, CCV en worldline en daarmee dus ook Apple Pay, Alipay en Payconiq.

Betalingen koppelingen
Personeelsplanning
Cruciaal voor elk restaurant

Goed plannen van personeel is cruciaal vandaag de dag, er is een grote keuze in plannings applicaties zoals Nostradamus, Horeko, Linda en vele andere. Wij sluiten aan op hun API’s om de omzet uit het NCR Aloha Kassasysteem door te sturen zodat er beter geroosterd kan worden.

Personeelsplanning koppelen
Hotel koppelingen
Direct op kamer boeken

Voor een restaurant in een hotel is het uiteraard belangrijk om je rekening op ‘kamer’ te kunnen boeken en je F&B verbruik voor zalen en partijen door te zetten naar de relevante folio. Wij koppelen met de gebruikelijke Hotel (PMS) systemen zoals Opera, MEWS en Amadeus. Veilig & betrouwbare koppelingen

Hotel koppelingen
Bestellingen
Delivery

Thuis gemakkelijk bestellen via Ubereats, Deliveroo en thuisbezorgd is inmiddels de gewoonste zaak op aarde. Met deze koppelingen zorgen wij ervoor dat jouw restaurants de order stromen goed kan verwerken, maar ook dat jouw gast thuis een helder beeld van drukte en verwachte bezorgtijd krijgt.

Delivery en Online bestellen
Maatwerk koppelingen
Altijd op maat

Uiteraard kan het zo zijn dat jou specifieke behoefte nog niet in het assortiment gerealiseerde koppelingen hebben zitten, dat is zeker niet onoverkomelijk, neem contact op dan kunnen we dit bespreken. We hebben jarenlange ervaring in het maken van koppelingen en van Loyalty tot ERP integratie, wij denken graag met je mee.

Maatwerk

Het koppelen met de cruciale systemen in de horeca is een must

Breng rust en overzicht met de juiste koppelingen

Uw klanten verwachten perfecte, snelle, correcte en een consistente service. De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering. Een kassasysteem van Index brengt rust in uw bedrijf. De software en hardware van de kassasystemen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende horecabedrijven. Het zijn de ideale kassa’s voor in een restaurant, hotel of Quickservice restaurant. Het koppelen met de juiste personeelsplanner, inkoopsysteem, betaalsystemen en online ordering zijn dus belangrijk om de gehele flow te waarborgen

Koppelingen
 • Koppel met je boekhoudsysteem: Uitgebreide mapping tool voor de juiste verdichtingen
 • Koppel met betaalsystemen: Van pinautomaat tot afrekenen met je telefoon
 • Koppel met je roostersysteem: Juiste mensen op juiste moment inzetten
 • Koppel met je hotelsysteem: Eenvoudig op kamer en folio boeken
 • Koppel met deliveryplatformen: Ubereats, Deliveroo , Thuisbezorgd etc.
Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze koppelingen en maatwerk projecten voor onze klanten betekenen.

Wil je meer weten over koppelingen of de mogelijkheden?

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager

  Martijn de Bruin
  Martijn de Bruin
  Sales Manager