Contact
100%
Effectieve marketingtool
100%
Incentive voor herhaalbezoek
100%
Cloud based oplossing
100%
Meer tevreden gasten

Beloon je gasten en zorg dat ze weer bij je terugkomen.

Een loyaliteitsprogramma en een reserveringssysteem zijn geweldige manieren om betrokken gasten te creëren. Gasten verwachten de beste service. Het is dan ook geen vanzelfsprekendheid meer dat gasten zomaar naar jouw restaurant komen. Door je te onderscheiden van de concurrentie, bijvoorbeeld door doelgerichte marketing campagnes en aanvullende diensten, maak je jouw restaurant aantrekkelijker om te bezoeken. Tenslotte is het zo dat diensten die inspelen op een betere gastbeleving, de betrokkenheid van gasten vergoten en herhaalbezoeken stimuleren.

Keep reading Dit wil ik ook
Dit kunnen we doen
Loyalty programma Horeca
Loyaliteitsprogramma horeca

Een slimme marketing tool om nieuwe gasten aan te trekken is NCR Aloha Loyalty & Cadeaubonnen. Dit programma is direct gekoppeld aan jouw kassasysteem. Zo kun je de aankoopgeschiedenis en het aantal bezoeken van gasten bijhouden. Door het spaarprogramma worden gasten gemotiveerd om jouw restaurant nog eens te bezoeken. 

Doelgerichte marketing acties

Het is een uitstekende manier om realtime promoties toe te passen. Aangezien het programma gekoppeld is aan het kassasysteem is meteen inzichtelijk wanneer een beloning van toepassing is. Maar kun je ook gemakkelijk nieuwe of slecht presterende menu-items aanbieden.

NCR Loyalty programma
Cadeaubonnen
New business

Cadeaubonnen zijn een sympathieke en onderscheidende manier om New Business te realiseren. Zo kan je met dit programma zelf bepalen voor welke inwisselingsoptie je kiest. En ook hoe de cadeaukaart vorm gegeven moet worden.

Meer omzet en winst genereren

De kaarten en bonnen worden eenvoudig over meerdere filialen binnen uw organisatie aangeschaft en ingeleverd. Dit scheelt je veel administratief werk. NCR Aloha Loyalty & Cadeaubonnen integreert naadloos met Aloha POS en levert waardevolle gegevens over uw gasten. Analyseer eenvoudig de gemiddelde besteding per kaart, waar en wanneer kaarten zijn gebruikt en wat er precies is gekocht.

Cadeaubonnen (stored value)
QSR® Dinetime
Tafelmanagement

QSR® Dinetime Tafelmanagement is gekoppeld aan jouw kassa en maakt het mogelijk om elke tafel, elke dag, maximaal te benutten. Het geeft belangrijke inzichten in jouw tafelmanagement. Door het algoritme in dit systeem haal je het meeste rendement uit je tafelbezetting. Ook door de suggesties waar de bezetting nog beter kan.

Reserveren

Daarnaast is Dinetime ook je nieuwe reserveringssysteem. Al je reserveringen komen in een overzicht te staan en worden op basis van je maximale bezetting verdeeld. Walk-ins weten voortaan waar ze aan toe zijn. Het systeem kan de host namelijk precies vertellen hoelang het duurt voordat er weer een tafel beschikbaar is.

QSR® Dinetime

Betrokken en tevreden gasten zijn je
balangrijkste goed.

Loyaliteitsprogramma als marketingmiddel

Verreweg de meeste gasten zijn niet zo trouw en bezoeken je zaak maar één of twee keer. Daarom moet je des te zuiniger zijn op je vaste gasten en hen belonen om hun loyaliteit. De voordelen van een loyaliteitsprogramma voor jou en de gasten zijn;

  • Je maakt gebruik van een alles-in-één pakket. Het programma is gekoppeld aan het kassasysteem en via een centrale plek kun je alles beheren en controleren.
  • Gasten zullen loyaler zijn dan voorheen, omdat ze nu punten sparen die ze kunnen inruilen voor een beloning.
  • Het loyaliteitsprogramma is ook een tool waarmee je professionele marketing acties kunt starten.
  • Volledig inzicht in jouw gasten en hun bezoekershistorie.
reserveringssysteem middel voor optimale service

Tafelmanagement systeem  QSR® Dinetime maakt het mogelijk om elke tafel maximaal te benutten. Doordat Dinetime met je kassa communiceert en kijkt naar de data uit het verleden krijg je als host of hostess inzicht in de tafels van vandaag. Welke tafels zijn momenteel bezet? Hoe ver zijn ze? Hebben ze de rekening al gehad? Is de tafel al vertrokken, maar is deze nog niet klaar voor hergebruik?

QSR® Dinetime is naast een tafelmanagement systeem ook een reserveringssysteem. Reserveringen worden weergegeven in een totaaloverzicht en op basis van de capaciteit over je zaak ingezet. Natuurlijk kun je er als ondernemer voor kiezen om aan vaste gasten  hun eigen vaste tafel toe te wijzen. Beiden zijn goede manieren om loyale gasten te realiseren.

Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze producten loyalty progamma en tafelmanagement e reserveringssysteem voor onze klanten doen.

Meer weten over NCR Loyalty & Cadeaubonnen of QSR Dinetime?

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager

    Martijn de Bruin
    Martijn de Bruin
    Sales Manager