Contact
100%
Meer inzicht en overzicht
100%
Controle
100%
Realtime
100%
Betrouwbaar en transparant

Met onze management tools heb je alles letterlijk in de hand.

Management tools en rapportages helpen je het overzicht en grip op jouw horecazaak te houden. Maar er is uiteraard nog veel meer wat je nodig hebt om jouw restaurants draaiend te houden. En dát is nou juist waar Index met de management tools van NCR het verschil maakt. NCR heeft namelijk 38 van de top 50 quick service brands wereldwijd als klant. Maar ook 27 van de top 50 table service brands gebruiken NCR management om hun restaurants te beheren. Kortom met de management tools van Index en NCR haal je kwaliteit én de benodigde ervaring in huis. Alle tools zijn zowel op desktop als mobiel te bekijken, waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de prestaties van jouw zaken.

Keep reading Dit wil ik ook
Dit kunnen we doen
NCR Aloha Pulse
Mobiel management

Met deze restaurant management app weet je precies wat er zich in jouw bedrijf afspeelt. NCR Aloha Pulse zorgt er voor dat je altijd en overal up-to-date de juiste informatie vanuit je kassasysteem ontvangt. Je beheert effectief je zaken en vermindert drastisch de tijd aan administratieve taken.

Hogere gasttevredenheid door betere aansturing

NCR Aloha Pulse geeft je real-time statistieken zoals forecast, omzet per uur, per dagdeel, categorie en prestaties van medewerkers. Je communiceert direct met personeel en kunt ze gericht trainen op wat beter moet.

NCR Aloha Pulse
NCR Aloha Configuration
Beheer en configuratie in de cloud

Het beheren van een POS configuratie als multi site operator is een complexe zaak. Er is vaak sprake van eigen en franchise vestigingen, meerdere prijslijnen, diverse assortimenten en vele andere zaken die komen kijken bij het beheer van de kassaomgeving.

NCR Aloha Configuration Center

NCR Aloha Configuration Center applicatie stelt je in staat om de database voor al jouw NCR Aloha kassasystemen te beheren in de cloud. Dit werkt voor twee stores, maar ook voor 2000 stores!

NCR Aloha Configuration
NCR Restaurant Guard
Inzicht in fraude

NCR Aloha Restaurant Guard geeft je inzicht in het gedrag van personeel. Dit systeem presenteert je hapklare rapporten. Waarin meteen duidelijk wordt wie er mogelijk fraude pleegt. Hierop kun je trainingen aanpassen en personeel wijzen op de (on)bewuste fraude.

Fraude en diefstalpreventie

Met NCR Restaurant Guard verander je ook preventief het gedrag van werknemers, waardoor de omzet niet in gevaar wordt gebracht. 75% van de tekorten van een restaurant is te wijten aan fraude en diefstal. Dit kan oplopen tot 4% van de omzet.

NCR Aloha Restaurant Guard
NCR Aloha Backoffice
Van inkoop tot recepturen

Van inventarisatie en inkoop tot personeelsbeheer en salarisadministratie. Index digitaliseert de handmatige processen zodat jij je kunt richten op de aankoopstrategieën en het meten van werkelijke waarden.

Inzicht en begrip

Begrijp je bedrijf en krijg beter inzicht in de activiteiten van inventaris, recepten beheer, inkoop en rapportage. Besteed minder tijd aan het beheren van werknemers door zelfbedieningstoegang, verlofaanvragen, planning en rapportage.

NCR Back Office
NCR Aloha Insight
Rapportages, dashboards en meer

Problemen en bottlenecks voorkomen voordat ze zich voordoen? Met NCR Aloha Insight heb je realtime inzicht in alle details van je  bedrijven en ontvangt je automatisch waarschuwingen voor problemen die direct jouw aandacht vereisen.

Realtime rapportage

Artikelverkopen voor meerdere locaties en bijvoorbeeld arbeidsproductiviteit over alle zaken. Met NCR Aloha Insight heb je altijd en overal inzicht in de kritische rapporten. Hierdoor weer je ten alle tijden hoe je zaken lopen.

NCR Aloha Insight
NCR Command Center
Updates en pro-actief IT management

NCR Aloha Command Center is een remote monitoring en diagnose tool welke wordt ingezet door alle NCR resellers. Ten eerste biedt deze tool je controle en beheer in de complexe wereld van IT.  Ten tweede kun je realtime updates volgen

Proactief

Eventuele problemen en knelpunten worden reeds gesignaleerd voordat het restaurant opengaat. Daardoor voorkom je onnodig omzetverlies. Tevens gebeurt dit op een veilige manier. De restaurants worden niet blootgesteld aan technische gevaren.

NCR Command Centre

Management van een restaurant keten is niet eenvoudig, totdat je met ons werkt

De sleutel tot succes is betrouwbare horeca automatisering

Een kassasysteem van Index brengt rust in jouw bedrijf. De software en hardware van de kassasystemen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende horecabedrijven. Onze kassasystemen integreren dan ook naadloos met slimme rapportage en management systemen. Deze systemen helpen je bij het optimaal inrichten en managen van jouw horecazaken.

De voordelen
 • Mobiele management tools: Overal en altijd inzicht
 • Beheer en configuratie in de cloud
 • Inzicht in fraude en diefstalpreventie
 • Realtime rapportages en dashboards
 • Updates en proactief IT management
Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze management systemen voor onze klanten betekenen

Meer weten over onze management oplossingen voor de horeca?

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager

  Martijn de Bruin
  Martijn de Bruin
  Sales Manager