Contact

Kies voor dé specialisten in horeca systemen voor F&B

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales Manager

Horeca systemen voor F&B restaurants
Wij zijn specialist in de F&B branches.

Index is specialist in horeca systemen voor F&B branches. Wij richten ons op vier specifieke branches binnen dit domein. Te weten, restaurants, gastronomie, hotels en quick service restaurants. Wij maken heel bewust onderscheid tussen deze type restaurants, omdat elke branche zijn eigen behoefte heeft. In onze beleving is er geen ‘one size fits all’ oplossing. En daarom passen wij onze horeca systemen speciaal aan op de verschillende behoeftes en uitdagingen die elke branches kent.

Hieronder zetten wij een aantal algemene inzichten en uitdagingen per type horecaonderneming uiteen. Wij kijken altijd vanuit de driehoek ondernemer, personeel en gast. Samen vormen zij het uitgangspunt voor onze oplossingen. Tenslotte heeft elk individu zijn eigen uitdagingen of verwachtingen. In onderstaande nemen we de meest voorkomende bottlenecks in horecasystemen voor F&B.

Restaurants
 • Ondernemer: Optimaal rendement, overzicht en controle
 • Personeel: fraude/diefstal en optimale personeelsbezetting
 • Gasten: Verwachten goede service en kwaliteit voor de beste prijs. Daarnaast zijn slechte service en lang wachten op eten of rekening de grootste frustraties van gasten.
Gastronomie
 • Head chef: Voelt de druk om te moeten presteren op het hoogste niveau. Continue dezelfde kwaliteit blijven leveren.
 • Personeel: Personeel heeft te weinig tijd om voldoende aandacht aan de gast te geven. Mag geen fouten maken.
 • Gasten: Verwachten een uitzonderlijke ervaring voor het geld dat zij moeten betalen bij deze restaurants. Gasten zijn extreem kritisch en veeleisend.
Hotels
 • F&B Director/Head of IT: Systemen moeten naast alle reguliere voordelen ook aan de hoogste veiligheid en privacy standaard voldoen.
 • Personeel: Het personeel heeft te maken met gasten die vaak een aantal dagen blijven. Zijzelf hebben daarentegen wisselende roosters. Het veilig borgen van gastinformatie is dan ook van cruciaal belang. Waardoor bijvoorbeeld allergenen en voorkeuren goed zijn vastgelegd. Zodat er geen cruciale fouten worden gemaakt.
 • Gasten: Gasten gaan naar een hotel, omdat daar voor alles gezorgd wordt. Zij verwachten dan ook volledige ontzorgd te worden. En bovenal verwachten zij een optimale gastbeleving.
Quick Service
 • (Franchise)eigenaar: Heeft behoefte aan inzicht in data. Overzicht en controle op de zaak/zaken. Omzetgroei, weinig personeelsverloop en tools om de groei in omnichannel aan te kunnen.
 • Personeel: De groei in omnichannel brengt enorme uitdagingen met zich mee voor het personeel. Hierdoor ligt het tempo erg hoog.  Zij verwachten dan ook de juiste tools om daarmee het tempo aan te kunnen en niet overvraagd te worden.
 • Gasten: Gasten gaan naar een quick service restaurant, omdat ze snelle service verwachten. Omdat het gemakkelijk is en men online kan bestellen. De grootste frustratie is dan ook wanneer dat in de soep loopt en de service te lang duurt.

Vanuit onze eigen praktijkervaring als oud F&B professionals en onze rijke ervaring als horeca automatiseringsspecialist nemen we samen met onze klanten de hele customer journey (klantreis) door. Vooral vanuit die inzichten kunnen wij de meeste optimale geautomatiseerde routing creëren. Wij ontwikkelen en implementeren de slimste en beste horeca systemen voor F&B. Volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van onze klanten, diens personeel en gasten. Kortom je krijgt de beste horeca systemen voor jouw F&B onderneming.

Keep reading