Contact
100%
Specialist in F&B
100%
Betrouwbaar advies
100%
Gebruiks- vriendelijk
24/7
Support

Restaurant systemen voor professionals, door professionals.

Als F&B professional ben je altijd bezig met het meeste rendement uit jouw restaurant te halen. Wij snappen dat een hotel restaurant met veel uitdagingen te maken hebt. Zo heb je zorgen over het personeel en het verloop ervan. Gasten die steeds kritischer worden. De toenemende groei aan technologie en alle data die dat met zich mee brengt. Het is soms moeilijk om dan goed het overzicht te houden en een goede koers te blijven varen. Dan is het fijn als je een betrouwbare partner aan je zijde hebt die je helpt de flow van jouw hotel goed in te richten. Index helpt F&B professionals met het inrichten en faciliteren van restaurant systemen. Ook speciaal gericht op de hotelbranche en de specifieke uitdagingen die daarbij horen. Wij zijn specialist in restaurant systemen voor hotels en zorgen voor overzicht, rust en meer efficiëntie en productiviteit.

Keep reading What we do
Met onze restaurant systemen richten we de hele customer journey in.
Reserveren
Reserveren & tafelmanagement

De customer journey begint voor (hotel)gasten vaak met het maken van een reservering. QSR Dinetime is ons reserverings- en tafelmanagement systeem. Daarmee maak je reserveren gemakkelijk voor gasten, maar ook voor jezelf als ondernemer. Dinetime is namelijk gekoppeld aan jouw kassa. Daardoor kan elke tafel maximaal ingezet worden.

Functionaliteiten
 • Inzicht in realtime tafelbezetting en het verloop ervan.
 • Alle reserveringen komen in een overzicht te staan. Op basis van je maximale bezetting worden de reserveringen verdeeld.
 • Walk-ins weten voortaan precies waar ze aan toe zijn.
Meer rendement en overzicht

De tafels in jouw restaurant worden door het algoritme van dit systeem veel beter beheerd. Met als resultaat een optimale tafelbezetting.

Reserveren
Bestellen
Eenvoudig opnemen van bestellingen

Met de kassasystemen van Index verbeter je de omloopsnelheid. Tegelijkertijd verkort je de wachttijden van je tafels. Onze kassa’s, horeca handhelds en QR bestellen opties zorgen daarnaast voor een gebruiksvriendelijke en snelle ervaring. Zowel bij bestellingen in het hotel restaurant als bij (Qr-) bestellingen via roomservice.

Functionaliteiten
 • Ook offline functioneel.
 • Alle bedrijfs- en persoonsgegevens beveiligd.
 • Altijd toegang tot de backoffice.
 • Intuïtief ingericht en dus voor elk personeelslid gemakkelijk te gebruiken.
Optimale communicatie

Met onze restaurant systemen voor hotels is het opnemen van bestellingen heel makkelijk. Gebruiksvriendelijk, de bestellingen zijn overzichtelijk en compleet. Altijd een soepele communicatie tussen bediening en keuken.

Kassasytemen
Productie
Productiviteit gaat omhoog

Door het versimpelde bestelproces en de soepele transitie naar keuken, kunnen de gerechten sneller bereid worden. Optimale samenwerking en gastervaring

Functionaliteiten
 • Meer rust in de keuken. Elk station krijgt dezelfde informatie te zien op het keuken management systeem.
 • Optimale flow gangen. De keuken weet precies wanneer een tafel toe is aan zijn volgende gang. Met als resultaat dat gasten een soepele flow tussen de gangen ervaren.
Minder personeel, waste en betere ROI

Door het optimaliseren van het bereidingsproces ontstaat er meer tijd. Hierdoor kan er met minder mensen servies gedraaid worden. Minder fouten, betekent ook minder minder waste. Het resultaat, een veel betere ROI en marges in jouw restaurant.

Keukenmanagement
Betalen
Kamerbetalingen

De betalingen uit het restaurant en BQT zalen worden direct live geboekt in de PMS.

Functionaliteiten
 • Met handheld TIM ontstaat er geen ruimte voor fouten. Gasten kunnen direct afrekenen, tafels komen sneller vrij en de tafelomloop en omzet wordt verhoogd.
 • Mobiele betaaloplossingen. De meeste gasten geven de voorkeur aan betalen met pinpas, telefoon of QR-code.
De voordelen van een doordachte inrichting

Het personeel is blij met een gebruiksvriendelijk bestel & betaalsysteem. De gast ervaart snelheid bij het afrekenen. Het hotel heeft meer rendement door hogere tafelbezetting, blije medewerkers en gasten.

Betaaloplossingen
Loyalty
Van nieuwe gasten naar vast gasten.

Een loyaliteitsprogramma is een geweldige manier om betrokken gasten te creëren. De gast van vandaag is kritisch. Ze verwachten de beste kwaliteit en dito service. Het is geen vanzelfsprekendheid dat gasten zomaar naar jouw restaurant komen. Als ondernemer zul je daar wat meer voor moeten doen. Bijvoorbeeld door middel van doelgerichte marketing campagnes. die inspelen op een betere gastbeleving. En die tevens de betrokkenheid van gasten vergoten. Zodat herhaalbezoeken gestimuleerd worden.

Nieuwe gasten aantrekken

Cadeaubonnen zijn een sympathieke manier om nieuwe gasten aan te trekken. Door aan bestaande gasten cadeaubonnen te verkopen heb je grote kans dat zij nieuwe gasten aanleveren.

Loyalty & reserveren
Management
Grip op jouw hotel restaurant

Management tools en realtime rapportages helpen overzicht en grip op de zaak te houden. De informatie komt rechtstreeks vanuit het kassasysteem. Beheer zaken effectief. En verminder tijd aan administratieve taken.

Functionaliteiten
 • Een hapklaar rapport met Restaurant Guard. Dit systeem ontdekt meteen wie er verdacht wordt van fraude en/of diefstal.
 • Voorraadbeheer & backoffice: Van inventarisatie en inkoop, tot personeelsbeheer en salarisadministratie. Alle handmatige processen worden gedigitaliseerd.
Meer grip & tijd

Door het digitaliseren van je taken ontstaat er beter inzicht in de resultaten van je hotel.

Management

Een goede automatisering van jouw restaurant
zorgt voor een ideale flow.

Onze payoff

Index ,the archtitects of hospitality, geeft precies weer hoe wij denken en handelen. Wij zijn net als architecten creatief in onze oplossingen en wij denken na over de flow van jouw restaurant. Waar een normale architect nadenkt over de logische routing van een huis, denken wij na over de meest logische routing van jouw restaurant systemen. Wij denken na over de uitdagingen en houden rekening met specifieke wensen. Wij verkopen dan ook niet alleen losse systemen, maar verkopen projecten op maat. Zodat zij altijd de beste fit zijn met jouw restaurant.

 

 

Door op die manier na te denken en jouw bestaande elementen en restaurant systemen te verenigen en te optimaliseren ontstaat er een goede flow in jouw restaurant. Dat zorgt voor een prettige werksfeer. Mensen kunnen beter en efficiënter met elkaar samenwerken en gasten waarderen jouw zaak hoger. In de eerste bewerkstelligt een dergelijke efficiency slag een significante groei in omzet. En ten tweede draagt het bij aan tevreden personeel dat fijner kan werken en daardoor een hogere fooi ontvangt. Wij nemen jouw restaurant integraal onder de loep en kijken vanuit alle standpunten, wensen en uitdagingen (ondernemer, gast en personeel) wat de beste aanpak voor jouw restaurant is.

Keep reading
Lees wat deze grote spelers van ons vinden.

Leer meer over onze restaurant systemen voor Hotels in deze artikelen

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales