Contact
+25%
Verhoogde productie
+25%
Meer tijd, minder Fte's
100%
Gebruiks- vriendelijk
100%
Tevreden gasten

Annoncer, het meest geavanceerde keukensysteem ooit!

De keuken is jouw domein. Het is de plek waar jij plezier beleeft. Waar je lacht, vloekt, creëert, keihard werkt en lange dagen doorbrengt. Het is de plek waar je de adrenaline door je aderen voelt stromen zodra de avond begint. Bij Index, geloven we dat je alleen de beste oplossingen kunt ontwikkelen, als je ook écht begrijpt wat de gastronomie beweegt. Dat je de behoeftes, wensen en complexiteit van een keuken van a-tot-z kent.  Annoncer, is hét geavanceerde keuken management systeem dat wij speciaal voor de gastronomie ontwikkelden. Dit systeem is gecreëerd voor en door Chefs. De gastronomie vraagt om prestaties op het allerhoogste niveau, elke dag opnieuw. Qua eten, maar ook qua service en beleving. Met Annoncer bieden we de tools om het overzicht, de rust en de controle te bewaren. Met als resultaat dat jij elke dag boven jezelf kan uitstijgen.

What we do
Kies voor een optimale werkflow.
Keuken management
Keukenautomatisering voor de gastronomie

Annoncer is dé keuken management oplossing voor de gastronomie. Chefs hebben hierdoor volledige controle en overzicht over de tafels en gasten. Alle informatie gecentreerd in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem.

Annoncer geeft goed inzicht en overzicht.
 • Bestellingen en veranderingen komen in de keuken binnen.
 • Direct overzicht in allergenen & voorkeuren.
 • Inzicht en grip op het tafelverloop.
 • Inzicht in de gasthistorie.
Grip op je zaak, manage jouw keuken.
 • Chefs kunnen de brigades beter aansturen,
 • Kwaliteit wordt beter en meer consistent
 • Er ontstaat meer tijd voor gast én bord
 • Verbeterde bottomline
Annoncer
Koppelingen
Kassasystemen

Ons Keuken Management systeem voor de gastronomie kan gekoppeld worden met diverse kassasystemen. We kunnen onze eigen kassasystemen koppelen aan dit systeem, maar ook aan die van externe partners. Onze eigen kassasystemen zijn meer geschikt voor de grotere restaurants. Wij geven altijd eerlijk advies over welk kassasysteem voor jou de beste fit is. Of dat nou een kassa van onze partners is of van onszelf. Je kunt vertrouwen op ons eerlijke oordeel.

Reserveringssystemen

Annoncer koppelt met met verschillende reserveringssystemen die veel dor de gastronomie gebruikt worden, zoals Formitable, Resengo, WeReserve, E-Tender, Guestonline en Couverts.

Koppelingen
Hardware keukenscherm
‘Purpose build’ hardware

De keuken, zeker die in de gastronomie, vraagt om speciale ‘purpose build’ hardware oplossingen. In de gastronomie heb je met nogal wat uitdagingen in de keuken te maken. Naast dat de keuken management software op zichzelf uitmuntend moet zijn, moeten ook de keukenschermen aan bepaalde kritische eisen voldoen.

Keukenscherm wensen als het aan de Chef ligt
 • Hoge resolutie
 • Touch
 • Hittebestendig
 • Veilig
 • Hygiëne
 • Esthetisch
Prestige lijn

De Prestige lijn van Annoncer is in drie formaten (15,6″, 21,5″ en 32″) te bestellen.

Product

Bring some colour into your kitchen.
Annoncer

Transformerend

Wij geloven dat we de gastronomie kunnen transformeren in iets anders, iets beters. Wij geloven dat we Chefs en de witte en zwarte brigades helpen om met keuken management systeem Annoncer het beste uit zichzelf te halen. Met als resultaat dat de gastronomie meer tijd en ruimte krijgt om exceptionele dingen te bereiken.

Anders

Index neemt voor de ontwikkeling de gebruikers als uitgangspunt. Vanuit die inzichten worden oplossingen gecreëerd die het leven van de witte en zwarte brigades in de gastronomie makkelijker maakt. Altijd vanuit eenvoud en gemak, zodat de gebruikers hun doelen sneller en efficiënter kunnen bereiken.

Oog voor detail

Vanuit dit geloof ontwikkelden wij dan ook hét fine dining keuken management systeem, Annoncer. Een systeem waarmee personeel  sneller, slimmer, veiliger en efficiënter kan werken.

Dit zorgvuldig ontworpen systeem brengt het complete en complexe productieproces samen. Het optimaliseert de manier waarop men in de keuken werkt. Jouw keuken draait met Annoncer altijd soepel en foutloos door.

Klanten

Lees hier wat onze systemen voor onze klanten in de gastronomie betekenen.

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales