Contact
100%
Specialist in quick service
100%
Betrouwbare partner
100%
Gebruiks- vriendelijk
24/7
Support

Quick service oplossingen op maat voor professionals, door professionals.

Als horeca en quick service keten heb je andere behoeftes dan een ‘gewoon’ restaurant. Zo heb je met de uitdagingen van omnichannel te maken. Bestellingen komen via allerlei verschillende kanalen tegelijk in de keuken terecht. Hoe zorg je dat de keuken niet overvraagd wordt? En dat je het overzicht houdt over meerdere vestigingen? Index helpt horeca en quick service ketens. Door middel van het goed inrichten van dit soort complexe uitdagingen. Wij ontwikkelen en faciliteren systeem,- en omnichannel oplossingen op maat. Onder andere met systemen die wij specifiek voor quick service restaurants en ketens inrichten.

What we do
Met onze quick service oplossingen richten we de hele customer journey in.
Delivery & take-out
De sector groeit exponentieel

De delivery en takeout sector is aan het exploderen. Met NCR Aloha Takeout heb je alles in huis om de snelheid van service te verbeteren. Aloha Takeout synchroniseert strakke snelle afhaalrestaurants. Maar ook leveringsoperaties van orderinvoer tot routeplanning van de chauffeur.

Omnichannel

Onze kassasystemen koppelen met de meeste take-out en delivery applicaties. Zo ook met Deliverect, Deliveroo, ubereats, etc. Met Aloha POS kassasysteem en bijbehorende integraties worden bestellingen op tijd en goed verwerkt.

Resultaten
 • Met onze quick service oplossingen op maat heeft iedereen goed overzicht.
 • Alle orders vanuit alle kanalen zijn volledig onder controle.
 • Alle omzetstromen en afdrachten zijn overzichtelijk af te lezen in één dashboard.
 • De gast ziet realtime bezorgtijden.
 • Personeel werkt fijner, beter en efficiënter samen.
NCR aloha take-out & delivery
Kiosk, counter of mobiel
Bestellingen komen op vele manieren binnen

Met onze systemen en oplossingen voor quick service is opnemen van bestellingen heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellingen zijn compleet en overzichtelijk. Daardoor is er een soepele communicatie tussen bediening en keuken.

Hogere besteding per bon

Gasten durven vaak meer te bestellen aan de kiosk, dan aan de counter. De gemiddelde besteding per bon is aan de kiosk significant hoger. Onze oplossingen en systemen bieden relevante aanbiedingen op de kiosk en counter schermen. Hierdoor creëer je automatisch meer upsell.

Minder personeel en meer snelheid

Het werken met kiosken zorgt tevens voor minder druk (=minder personeel) op de counter. De gast ervaart bij de kiosk meer snelheid bij het afrekenen van bestellingen. Orders komen direct binnen in de keuken en verschijnen tevens op dee order ready schermen boven de counter. Het personeel heeft alle relevante data altijd, op elk moment bij de hand.

NCR Aloha Kassasysteem
Productie & bereiding
Omnichannel, verschillende kanalen, één keuken.

Het meest onderschatte onderdeel van het quick service restaurant in relatie tot ‘omnichannel’ is vaak de keuken. Deze wordt vaak met de traditionele counter en drive-thru bestellingen n gedachte ingericht. Helaas zien we daardoor vaak losse oplossingen via standalone tablets van de delivery partners en/of bestellingen die via de email binnenkomen. De slimme keukensystemen komen uiteraard pas vol tot hun recht als alle orders via koppelingen correct het systeem inkomen. En als je optimaal gebruik maakt van de kansen die omnichannel biedt.

Routeringen en volume

Het keukensysteem van Index is in staat om de verschillende kanalen te routeren op basis van vele parameters. Ons systeem geeft zelfs informatie over capaciteit terug aan de diversen cloud partners die enabled zijn om orders online via API’s te plaatsen.

Resultaten
 • Blije gasten,
 • Tevreden personeel
 • Meer omzet en meer rendement.
NCR Aloha Kitchen
Betalen
Maak betalen makkelijk

Betalen in de horeca is één van de meest voorkomende frustraties onder gasten. Met onze kassasystemen was betalen nog nooit zo makkelijk. Of men nu in de kiosk, in de drive-tru, online, aan de counter of in de mobile app betaalt.

Op alle manieren betalen

De meeste gasten geven de voorkeur aan betalen met pinpas, telefoon of QR-code. Onze systemen ondersteunen alle betaalopties.

De voordelen van een doordachte inrichting
 • Personeel maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk bestel & betaalsysteem.
 • Gast ervaart veel meer snelheid bij het opnemen van en het afrekenen van bestellingen.
 • Ondernemer ervaart meer omzet en meer rendement.
Betaaloplossingen
Loyalty
Van nieuwe gasten naar vast gasten.

Een loyaliteitsprogramma is een geweldige manier om betrokken gasten te creëren. De gast van vandaag is kritisch. Ze verwachten de beste kwaliteit en dito service. Het is geen vanzelfsprekendheid dat gasten zomaar naar jouw restaurant komen. Als ondernemer zul je daar wat meer voor moeten doen. Bijvoorbeeld door middel van doelgerichte marketing campagnes. die inspelen op een betere gastbeleving. En die tevens de betrokkenheid van gasten vergoten. Zodat herhaalbezoeken gestimuleerd worden.

Nieuwe gasten aantrekken

Cadeaubonnen zijn een sympathieke manier om nieuwe gasten aan te trekken. Door aan bestaande gasten cadeaubonnen te verkopen heb je grote kans dat zij nieuwe gasten aanleveren.

Loyalty
Management
Grip op jouw restaurant

Management tools en realtime rapportages helpen je het overzicht en grip op jouw zaak te houden. De informatie komt rechtstreeks vanuit het kassasysteem. Zo beheer je effectief je zaken en verminder je de tijd aan administratieve taken.

Diefstalpreventie

Met Restaurant Guard hoeft u niet meer uren door rapporten te snuffelen omdat er een verdenking van fraude is. Op basis van intelligente algoritmes ontvangt u een hapklaar rapport.

Voorraadbeheer & backoffice

Van inventarisatie en inkoop, tot personeelsbeheer en salarisadministratie, wij digitaliseren de handmatige processen zodat jij meer kunt doen – en maken – in minder tijd. Je krijgt meer overzicht en daardoor grip op de zaken.

Management

Systemen en oplossingen naadloos op elkaar laten aansluiten zorgt voor betere prestaties.

The architects of hospitality

Onze payoff Index the architects of hospitality geeft precies weer hoe wij denken en handelen. Wij zijn namelijk, net als architecten, creatief in onze oplossingen. Zo denken wij na over de flow van elke onderneming. Een architect denkt na over de logische routing van een huis of project. En wij denken na over de meest logische routing van jouw Quick service of horeca keten. Hierbij denken wij na over de uitdagingen waar quick service restaurants en ketens mee te maken krijgen. En houden we rekening met specifieke wensen, zoals bepaalde integraties. Wij verkopen dan ook niet alleen losse systemen, maar verkopen vooral complexe projecten op maat.

 

Optimale flow

Index kijkt naar de business vanuit verschillende standpunten. Zo kijken wij naar de volledige customer journey. We nemen alle touchpoints van gasten onder de loep. Kijken naar de wensen van de ondernemer. En die van personeel. Op basis van die inzichten richten wij de processen en systemen in. Hierdoor ontstaat er een goede en logische flow door de onderneming. Dat zorgt voor een prettige werksfeer. Met als resultaat, een hogere productie. En personeel dat loyaler is. Kortom een dergelijke efficiency slag zorgt voor een significante groei in omzet en rendement.

Klanten

Lees hier wat onze Quick service oplossingen voor ons klanten betekenen.

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales