Contact
100%
Specialist in F&B
100%
Betrouwbaar advies
100%
Gebruiks- vriendelijk
24/7
Support

Restaurant systemen voor professionals, door professionals.

Als F&B professional ben je altijd bezig met het meeste rendement uit jouw restaurant te halen. Wij snappen dat jij als horeca ondernemer met veel uitdagingen te maken hebt. Zo heb je zorgen over het personeel en het verloop ervan. Gasten die steeds kritischer worden. De toenemende groei aan technologie en alle data die dat met zich mee brengt. Het is soms moeilijk om dan goed het overzicht te houden. Dan is het fijn als je een betrouwbare partner aan je zijde hebt. Eentje die je helpt de flow van jouw restaurant goed in te richten. Index helpt F&B professionals met het goed inrichten van restaurant systemen. Systemen die speciaal gericht zijn op jouw branche en specifieke uitdagingen. Zodoende zorgen we voor meer overzicht, rust, efficiëntie en productiviteit.

Keep reading What we do
Met onze restaurant systemen richten we de hele customer journey in.
Reserveren
Reserveren & tafelmanagement

De customer journey begint voor gasten vaak met het maken van een reservering. QSR Dinetime is ons reserverings- en tafelmanagement systeem. Daarmee maak je reserveren gemakkelijk voor gasten. En ook voor jezelf als ondernemer. Dinetime is naemlijk gekoppeld aan jouw kassa. Daardoor kan elke tafel maximaal ingezet worden.

Functionaliteiten
 • Inzicht in realtime tafelbezetting en hetverloop ervan.
 • Alle reserveringen komen in een overzicht te staan. Op basis van je maximale bezetting worden de reserveringen verdeeld.
 • Walk-ins weten voortaan precies waar ze aan toe zijn.
Meer rendement en overzicht

De tafels in jouw restaurant worden door het algoritme van dit systeem veel beter beheerd. Met als resultaat een optimale tafelbezetting.

Reserveren
Bestellen
Eenvoudig opnemen van bestellingen

Met de kassasystemen van Index verbeter je de omloopsnelheid. Tegelijkertijd verkort je de wachttijden van je tafels. Onze kassa’s, horeca handhelds en QR bestellen opties zorgen daarnaast voor een gebruiksvriendelijke en snelle ervaring.

Functionaliteiten
 • Ook offline functioneel.
 • Alle bedrijfs- en persoonsgegevens beveiligd.
 • Altijd toegang tot de backoffice.
 • Intuïtief ingericht en dus voor elk personeelslid gemakkelijk te gebruiken.
 • Van POS tot QR bestellen en Handheld.
 • Rekeningen splitsen en tafels verplaatsen zonder moeite.
Optimale communicatie

Met onze restaurant systemen is het opnemen van bestellingen heel makkelijk. En tevens gebruiksvriendelijk voor het personeel. Zo zijn bestellingen zijn compleet en overzichtelijk. En het zorgt voor een soepele communicatie tussen bediening en keuken.

Kassasystemen
Productie
Productiviteit gaat omhoog

Door het versimpelde bestelproces en de soepele transitie naar keuken, kunnen de gerechten sneller bereid worden. Optimale samenwerking en gastervaring

Functionaliteiten
 • Meer rust in de keuken. Elk station krijgt dezelfde informatie te zien op het keuken management systeem.
 • Optimale flow gangen. De keuken weet precies wanneer een tafel toe is aan zijn volgende gang. Met als resultaat dat gasten een soepele flow tussen de gangen ervaren.
Minder Fte’s & waste en betere ROI

Door het optimaliseren van het bereidingsproces ontstaat er meer tijd. Hierdoor kan er met minder mensen servies gedraaid worden. Minder fouten, betekent ook minder minder waste. Het resultaat, een veel betere ROI en marges in jouw restaurant

Keukenmanagement
Betalen
Maak betalen makkelijk

Met de mobiele betaaloplossingen en systemen van Index en slimme betaalintegraties, behoren frustraties omtrent betalen tot de verleden tijd. Betalen was nog nooit zo makkelijk.

Functionaliteiten
 • Met handheld TIM ontstaat er geen ruimte voor fouten. Gasten kunnen direct afrekenen tafels komen sneller vrij en de tafelomloop en omzet wordt verhoogd.
 • Mobiele betaaloplossingen. De meeste gasten geven de voorkeur aan betalen met pinpas, telefoon of QR-code.
De voordelen van een doordachte inrichting

Personeel is blij met een gebruiksvriendelijk bestel & betaalsysteem. Gast ervaart snelheid bij het afrekenen. Ondernemer heeft meer rendement door hogere tafelbezetting, blije medewerkers en gasten.

Betaaloplossingen
Loyalty
Van nieuwe gasten naar vast gasten.

Een loyaliteitsprogramma is een geweldige manier om betrokken gasten te creëren. De gast van vandaag is kritisch. Ze verwachten de beste kwaliteit en dito service. Het is geen vanzelfsprekendheid dat gasten zomaar naar jouw restaurant komen. Als ondernemer zul je daar wat meer voor moeten doen. Bijvoorbeeld door middel van doelgerichte marketing campagnes. Campagnes die inspelen op een betere gastbeleving. En die ook de betrokkenheid van gasten vergoten. Op die manier worden herhaalbezoeken gestimuleerd.

Nieuwe gasten aantrekken

Cadeaubonnen zijn een sympathieke manier om nieuwe gasten aan te trekken.

Loyalty
Management
Grip op jouw restaurant

Management tools en realtime rapportages helpen overzicht en grip op de zaak te houden. De informatie komt rechtstreeks vanuit het kassasysteem. Beheer zaken effectief. En verminder tijd aan administratieve taken.

Functionaliteiten
 • Een hapklaar rapport met Restaurant Guard. Dit systeem ontdekt meteen wie er verdacht wordt van fraude en/of diefstal.
 • Voorraadbeheer & backoffice: Van inventarisatie en inkoop, tot personeelsbeheer en salarisadministratie. Alle handmatige processen worden gedigitaliseerd.
Meer grip & tijd

Door het digitaliseren van je taken ontstaat er meer tijd voor focus. Kortom meer grip & beter inzicht in de resultaten van je zaak.

Management

Een goede automatisering van jouw restaurant
zorgt voor een ideale flow.

The architects of hospitality

Onze propositie, Index the architects of hospitality, geeft precies weer hoe wij denken en handelen. Wij zijn net als architecten creatief in onze oplossingen. Dat komt doordat wij nadenken over de flow van jouw restaurant. Waar een normale architect nadenkt over de logische routing van een huis, denken wij na over de meest logische routing van jouw restaurant systemen. Verder  zien wij de uitdagingen. En houden we rekening met specifieke wensen. Wij verkopen dan ook niet alleen losse systemen, maar verkopen een totaaloplossing op maat. Op die manier onstaat er altijd de beste fit met jouw restaurant.

Optimale flow

Door zo te denken en systemen te verenigen en te optimaliseren, ontstaat er een goede flow in jouw restaurant. Dat zorgt voor een prettige werksfeer. Mensen kunnen beter en efficiënter met elkaar samenwerken. En niet onbelangrijk, gasten waarderen jouw zaak hoger. Ten eerste bewerkstelligt een dergelijke efficiencyslag een significante groei in omzet. En ten tweede draagt het bij aan meer tevreden personeel. Wij nemen jouw restaurant integraal onder de loep. Vanuit alle standpunten, wensen en uitdagingen kijken we naar jouw onderneming (ondernemer, gast en personeel). Zo besluiten we wat de beste aanpak voor jouw restaurant is.

Keep reading
Klanten

Lees hier wat onze restaurant systemen, voor ons klanten betekenen.

Altijd een oplossing
Martijn de Bruin.

Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales
Martijn de Bruin
Martijn de Bruin
Sales